En
Helping people collect
happy memories
Онлайн хотелски оферти в България

Ние работим заедно

Кристал Груп ЕООД работи с надеждни и усърдни партньори, които са международни утвърдени имена в туристическата индустрия.
Партньори

ОтзивиНашите щастливи клиенти

Комплекс Елените е подходящ за семейства с малки деца. Чистотата е на високо ниво, персонала е отзивчив и има избор на храна за хора с различни предпочитания. Аквапарка напълно задоволява нуждите на децата за водни забавления. Препоръчвам почивката на Елените за семейства и хора, който искат да си починат и да се забавляват на сигурно и уютно място!

Елис

Роял Парк - това наистина е моето място за почивка и пълен релакс. Уникално разположение, прекрасна гледка към морето, а ако случайно ви писне да си пиете коктейлчето и да гледате морето винаги има какво да правите като се доверите на екипът от професионални аниматори които ще ви забавляват от сутрин до вечер!Разходки, спокойствие, разнообразие, забавление....всичко това на едно място- МОЕТО МЯСТО!

Катерина

Хареса ми обслужването на персонала в ресторанта на Чайка Бийч както и бара на басейна и аниматорите.Хареса ми близостта на хотела до плажната ивица и централното му разположение,

Елвира